Școala Primară CONIL

 • Zona Ghencea, Str. Bascov 14 - 18, Sector 5, București

Școala Primară CONIL a luat ființă în anul 2012 fiind acreditată de Ministerul Educației în anul 2018, fiind una dintre școlile etalon din Sectorul 5 care acomodează și copii cu cerințe educaționale speciale

Viziunea noastra pleaca de la idea ca: “FIECARE COPIL ESTE O LUME” care trebuie descoperita, stimulata si promovata. Fiecare copil este unic si este tratat ca o individualitate. Ne-am propus sa cream o lume in care toti copiii sunt tratati cu iubire, rabdare, toleranta si sunt invatati ce inseamna empatia si respectul.

În Școala CONIL, într-o deplină armonie, învață atât copii tipici cât și copii cu nevoie special Avem o experienta vasta in lucrul cu copiii cu autism, Sindrom Down, Epilepsie, ADHD, tulburari de comportament, tulburari emotionale.

Pornind de la idea ca “NOI PUTEM SCHIMBA LUMEA”, ne dorim sa devenim modele pentru copiii nostri si impreuna sa facem ca TOLERANTA si ACCEPTAREA sa stapaneasca lumea.

Ne ocupam de copiii dumneavoastra cu bucurie, entuziasm, reusind sa le sadim in suflet dorinta de a intra in lumea cunoasterii de sine si a lumii inconjuratoare cu pasiune, optimism si fericire!

De ce sa alegi

Școala CONIL

Instituție de invațământ acreditată de Ministerul Educație Naționale
Acreditata MEN - Scoala Primara CONIL a fost autorizată în anul 2012 și acreditată în anul 2018. Face parte din Rețeaua Națională a Unităților de Învătământ
Urmăm CURRICULUMUL NAȚIONAL
Urmăm CURRICULUMUL NAȚIONAL insa, adaptat functie de nevoile individuale ale fiecărui copil
Personal înalt calificat
Exitenta unor echipe multidisciplinare
Exitenta unor echipe multidisciplinare care lucreaza in interesul copilului si in care sunt incluse cadrele didactice, psihologi, kinetoterapeuti, logopezi dar si familia copilului care face parte integranta din echipa noastra.
Capaciatea de a elabora un curriculum adaptat
Capaciatea de a elabora un curriculum adaptat nevoilor fiecarui copil in parte (in baza unei evaluari initiale), curriculum ce poate fi revizuit din 3 in 3 luni astfel incat sa ne asiguram ca toate obiectivele noastre sunt atinse.
Masa
Masa este asigurata in regim propriu. Meniurile sunt echilibrate si concepute de specialisti in nutritie.
La cerere, se poate asigura transportul
La cerere, se poate asigura transportul copiilor de acasa la institutie si retur pentru urmatoarele zone: Cotroceni, 13 Septembrie, Ghencea, Militari, Drumul Taberei, Unirea, Dristor, Muncii, Theodor Palady, Ferentari, Crangasi.
Numerosi terapeuti
Numerosi terapeuti implicati in recuperare: logopezi, psihologi, consilieri școlari, kinetoterapeuti si psihopedagogi.
Calitatea de membru al Asociatiei CONIL
Calitatea de membru al Asociatiei CONIL. Toti copiii cu CES ai școlii devin automat si membrii ai Asociatiei astfel incat acestia pot beneficia de diverse programe ale Asociatiei, cu titlu gratuit.
Implicarea copiilor si parintilor
Implicarea copiilor si parintilor in numeroase evenimente marca CONIL (CONIL Fest, evenimente caritabile, serbari cu diferite ocazii, excursii, tabere).
Optionale diverse
Optionale diverse: Engleza, Arte plastice, Sport și mișcare, Zumba Kids, Arts&crafts, teatru, grupuri de dezvoltare personala, ateliere psihocreative, bune maniere, șah, cor, pian, chitara, tobe…
Posibilitatea de a face diverse terapii
Posibilitatea de a face diverse terapii in locatia noastra: terapie ocupationala sau ABA, logopedie, Kinetoterapie, terapie prin arte combinate. Toate aceste ore de recuperare sunt facute cu terapeuti cu multa experienta in lucrul cu copiii.
Asigurarea unei baze materiale moderne
Asigurarea unei baze materiale moderne care foloseste tehnologia in procesul educational (table interactive, retroproiector, numeroase softuri educationale).
Personal auxiliar
Personal auxiliar numeros care a urmat cursuri de igiena asfel incat sa sprijine copilul pe tot parcursul zilei (imbracat/dezbracat, servirea mesei, mersul la toaleta etc).
Existenta unui asistent medical prezent 8 ore/zi
Posibilitatea de a urma programe remediale
Posibilitatea de a urma programe remediale de invatare pentru fixarea cunostintelor dobandite la clasa
Reevaluari din 3 in 3 luni
Reevaluari din 3 in 3 luni cu restabilirea obiectivelor educationale pentru fiecare copil.
Respectarea viziunii noastre : FIECARE COPIL ESTE O LUME
Ce trebuie să faci

PAȘII DE URMAT

PASUL 1

Contacteaza-ne la unul din numerele din site

Functie de programul tau stabileste o intalnire cu directorul scolii. Pana la intalnirea cu directorul fa-ti o lista cu toate intrebarile pe care doresti sa I le pui (cu cat vei avea mai multe intrebari cu atat vei putea sa ai toate raspunsurile de care ai nevoie pentru a lua o decizie corecta)
Scoala primara conil
PASUL 2

Vino la intalnire

Vino la intalnire si vei putea vedea toata baza materiala dar vei avea deasemenea si toate raspunsurile la intrebarile tale. Fa cunostinta cu invatatorul care se va ocupa de copilul tau Poti vizita si alte scoli pentru a lua o decizie avizata.
intalnire scoala conil
PASUL 3

Ia o decizie

Daca te-ai decis sa devenim parteneri in a construi viitorul copilului tau, contacteaza-ne si stabileste evaluarea initiala La evaluare vino cu viitorul nostru elev. Va fi primul lui contact cu scoala noastra. Impreuna vom stabili ce este cel mai bine pentru el!
vino cu copil la scoala conil
Ce trebuie să faci

SFATURI

1.

Cel mai important este omul – invatatorul care va reprezenta un model pentru copilul dumneavoastra

3.

Verificati daca asteptarile dumneavoastra se suprapun cu viziunea scolii

2.

Verificati daca pachetul de servicii este unul integrat care va rezulta in a economisi mult timpul copilului

PROGRAM EDUCAȚIONAL

9:00 - 13:00

 • Activitati educationale conform curriculumului national
 • Gustare (pachețel de acasă)
 • Limba engleza
 • Muzică și mișcare, arte, sport
 • Daca vremea ne permite, în timpul pauzelor copiii sunt scosi zilnic afara pentru activitati liber alese

PROGRAM COMPLEX INTEGRAT

9:00 - 18:00

 • 9:00 - 13:00 program educational conform secțiunii dedicate
 • Masa de pranz
 • Activități remediale și terapii de grup – meloterapie, art terapie, terapie prin teatru și improvizație, terapie prin artă combinată, terapie prin sport și mișcare
 • Gustare
 • Terapii individuale în funcție de nevoile fiecărui copil
 • Daca vremea ne permite, copiii sunt scosi zilnic afara pentru activitati liber alese
Facebook Instagram YouTube linkedin
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.