Activități Extrașcolare

Activități Extrașcolare reprezintă cea mai mare investiție în viitorul copilului tău. Ele joacă un rol esențial în dezvoltarea socială și personală a copilului tău, conturându-le personalitatea și lărgindu-le aria de competențe. Și totul prin activități distractive la care cel mic va participa cu drag.

La CONIL vei găsi toate activitățile necesare să-ți pregătească copilul pentru un viitor strălucit, căci împreună construim o lume, unde fiecare copil prinde aripi către visul său.

Tot ce trebuie să faci e să consulți lista de mai jos, împreună cu cel mic și să alegeți ce i se potrivește mai bine.

INTRODUCERE IN IT

Copilul tău petrece prea mult timp pe calculator? Hai sa transformăm asta în ceva constructiv!

 La opționalul de Introducere in IT cel mic va păși în lumea It-ului pentru a înțelege mai bine fiecare limbaj de programare și la ce ajută acesta.

Trainerii de la cursul de IT, sunt traieneri specializați, cu experiență în domeniu, care nu vor adopta niciodată clasica metodă de predare – profesorul predă, copilul scrie.

Pentru a face lecțiile cât mai captivate și interactive, vom folosi platforme foarte intuitive precum Minecraft Education, KODABLE ȘI KODU.

Noțiuni de bază în IT, reprezintă primul modul, urmând ca anul următor copii să continue călătoria lor în lumea IT-ului și să treacă la noțiuni mai avansate.

Programa curs Noțiuni de bază în IT:

 • Componentele unui calculator, Cum navigăm în siguranță pe internet, Cum ne mărim viteza de scris, Word, Excel, PowerPoint

Ptogramare cu Kodable

 • Programare vizuală interactivă, Dezvoltarea gândirii logice, Concepte de bază ale programarii (variabile, functii, bucle, algoritmi)

Jocuri 3D cu Kodu Game Lab (Microsoft)

 • Crearea propriului joc

Minecraft Education

 • Utilizarea blocurilor de cod cu simulatorul Minecraft, dezvoltare animații 2D și 3D, inițiere în programare prin Unity și Scratch, legătura dintre hardware și software

Cursul este conceput pe mai multe module, care se desfașoară pe o perioadă de un an de zile/ școlar. Ședințele de IT au loc săptămânal, cu o durată de 1h și 30 min.

Cursul are și o structura pentru susținerea online a sesiunilor în cazuri de urgență.

Grupele vor fi formate din câte 8-10 copii, împărțite pe categorii de vârstă.

 • Grupa: 6- 9 ani
 • Grupa: 9- 11 ani

*Cursul are și o structura pentru susținerea online a sesiunilor în cazuri de urgență.

( în parteneriat cu Coding Hub)

ROBOTICĂ ȘI LEGO

Pentru copiii pasionați de tehnologie și de construcția de roboței, CONIL vă oferă opționalul de Robotică și Lego.

Acest opțional nu numai că îi va ajuta pe cei mici să înțeleagă logica unui limbaj de programare, dar le va dezvolta și creativitatea în acest sens, care îi poate conduce către inovație.

Prin cursul de Robotică și Lego, copiii vor deprinde noțiuni tehnice de bază, atât software cât și hardware.

Trainerii de la cursul de Robotică, sunt traieneri specializați, cu experiență în domeniu, care nu vor adopta niciodată clasica metodă de predare – profesorul predă, copilul scrie.

Folosind piese lego, copiii vor crea roboței pe care îi vor controla printr-un software intuitiv de programare bazat pe pictograme.

 În timpul cursului cei mici vor învăța:

 • Cum să asambleze piesele Lego și componentele electrice
 • Cum să folosească blocuri de cod pentru programare
 • Vor descoperi conceptele fizice din spatele mecanismelor
 • Își vor dezvolta abilitățile de rezolvare a problemelor și de funcționare ale mecanismelor.

Fiecare copil va avea acces la un kit de robotică Lego WeDo și la o tabletă/PC/laptop.

Cursul este conceput pe mai multe module, care se desfașoară pe o perioadă de un an de zile/ școlar. Ședințele de Robotică au loc săptămânal, cu o durată de 1h și 30 min.

Grupele vor fi formate din câte 8-10 copii, împărțite pe categorii de vârstă.

 • Grupa: 6- 9 ani
 • Grupa: 9- 11 ani

*Cursul are și o structura pentru susținerea online a sesiunilor în cazuri de urgență.

( în parteneriat cu Coding Hub)

SOROBAN

Așa cum știm, matematica face parte din viața noastră oriunde și oricând. Haideți să ne împrietenim cu ea descoperind tainele SOROBANULUI (abacului).

SOROBANUL este un instrument de calcul foarte vechi care s-a dovedit a fi nu numai un instrument de calcul extraordinar, dar pe parcursul timpului, cercetătorii au făcut ca sorobanul să fie una dintre cele mai eficiente tehnici de dezvoltare, întreținere și tratament antideteriorare cognitivă.

BENEFICIILE MULTIPLE PENTRU CREIER SUNT:

 • Dezvoltă ambele emisfere ale creierului, cu precădere emisfera dreaptă responsabilă cu imaginația și intuiția;
 • Creșterea capacității de concentrare;
 • Stimularea atenției pritr-o mai mare viteză de procesare și analiză a informațiilor(în special pentru copii cu probleme de atenție și concentrare);
 • Creșterea capacității de memorare;
 • Dezvoltarea gândirii logice și bine structurate;
 • Stimularea creierului în toate ariile sale: gândire, atenție, imaginație, creativitate, logică, coordonare, concentrare.

BENEFICIILE PENTRU VIAȚĂ SUNT:

 • Creșterea încrederii copilului în forțele proprii;
 • Dezvoltarea dexterității și a răbdării;
 • Self management;
 • Time management;
 • Depășirea frustrărilor legate de orele de matematică.

Cursul se susține săptămânal, este structurat în câte 6 module pe an, are o durată de 1h și 45 min și cuprinde, pe lângă calculul efectiv cu abacul, nenumărate jocuri interactive cât și de logică plus aplicarea periodică și individuală a următoarelor teste psihocognitive:

Testul Raven de inteligență, Testul Tapping de dexteritate și motricitate, Testul persoanei pentru evaluarea personalității, Testul Gorbova- Shulte pentru gândire logică, Testul Brain Fitness pentru dezvoltarea emisferelor cerebrale.

Grupele vor fi formate din câte 8-10 copii, împărțite pe categorii de vârstă.

 • Grupa: 6- 9 ani
 • Grupa II: 9- 11 ani

Profesor îndrumător:

Psiholog clinician și psihoterapeut: Oana Cerbanic

* Rapoartele de evaluare individuale vor fi interpretate și parafate de către psihologul cu drept de liberă practică avizat de către Colegiul Psihologilor din România care va susține acest curs.

* Cursul are și o structura pentru susținerea online a sesiunilor în cazuri de urgență.

JUDO

Te-ai gândit vreodată la beneficiile practicării unui sport de autoapărare pentru copilul tău, indiferent că e fată sau băiat?

„ Judo-ul e mai mult decât un sport, e un stil de viață. La judo lucrăm mai presus de toate la mentalitatea copilului, nu doar la forța acestuia. Oră de oră, ne focusăm pe canalizarea emoțiilor într-un mod pozitiv.”  Sensei Marian

Numai citind cele 10 principii ale Judo-ului vei înțelege beneficiile acestui sport în dezvoltarea armonioasă a copilului tău.

 1. Voi fi mereu stăpânul gândurilor mele şi voi cultiva numai gânduri bune. În sala de judo îmi voi stăpâni stările sufleteşti pentru a nu îngreuna munca colegilor mei şi a mea.
 2. Întotdeauna îmi voi păzi limba pentru a nu rosti cuvinte dispreţuitoare sau supărătoare. Întotdeauna voi spune numai adevărul. Vreau s-ascult de două ori, să judec şi apoi să vorbesc. Pentru aceasta am două urechi şi o singură gură.

3. Vreau să-mi supraveghez faptele. Voi lupta numai pentru adevăr, frumos şi pentru bine. Niciodată n-am să păgubesc pe cineva prin faptele mele.

 1. Voi glumi şi voi râde cu colegii mei, dar niciodată n-am să iau ceva în derâdere, n-am să stric momente solemne. Vreau să mă bucur de tot ceea ce este frumos.
 2. Voi asculta sfaturile antrenorilor şi ale judoka mai bine pregătiţi şi voi încerca să le aplic. În situaţii serioase voi rămâne serios. Dacă am alte păreri personale, le voi arăta pe faţă.
 3. La orele de antrenament nu voi practica altceva decât sportul nostru: JUDO. Vreau să-mi concord toate gândurile numai asupra judo-ului. Voi progresa numai străduindu-mă neîncetat să dau maximum de randament. Vreau să ajut şi pe alţii să cunoască judo-ul în splendida sa frumuseţe.
 4. În timpul concursurilor voi lupta curajos şi cinstit. Îmi voi stima adversarul şi mă voi strădui mereu să obţin victorii pentru echipa şi ţara mea. Ca învingător nu mă voi înfumura, iar ca învins voi munci înzecit pentru a mă pregăti.
 5. La durere nu mă voi tângui, demonstrând stăpânire de sine. Nu-mi voi indispune colegii prin urlete şi jeluiri. Voi ierta pe cei ce, cu sau fără voia lor, mi-au pricinuit aceste dureri.
 6. Voi lupta cinstit şi corect, nu mă voi lăuda şi nu voi căuta să ies în evidenţă. Dacă voi fi silit să mă apăr, sau să apăr pe alţii în cazul unui pericol, nu voi porni ca un sălbatec, ci voi folosi forţa şi cunoştinţele mele numai pentru a înfăptui binele şi a apăra devărul.
 7. “Înţeleptul cedează”, spune un vechi proverb. Vreau ca atât în viaţa de zi cu zi, cât şi la antrenamente, să cedez pentru a învinge. Niciodată n-am să fug din laşitate şi nu voi ocoli primejdia arătându-i spatele.

Cursul se susține o dată sau de 2 ori pe săptămână și are o durată de 1h și 30 min.

săptămână și are o durată de 1h și 30 min.

ÎNOT

Înotul este un sport care se poate practica indiferent de anotimp, fiind deja cunoscute beneficiile lui atât fizice cât și emoționale.

Iată beneficile înotului pentru copil:

 • Îmbunătățește funcțiile congnitive ale micuțului.
 • Îmbunătățește capacitățile sociale.
 • Este o formă de exercițiu care folosește toți mușchii corpului.
 • Îmbunătățește funcțiile motrice.
 • Îmbunătățește considerabil somnul.
 • Este una dintre cele mai bune modalități de a combate obezitatea infantilă.
 • Îmbunătăţește starea emoţională, contribuie la scăderea anxietăţiii şi este un factor major în privinţa creşterii încrederii în sine.
 • depăşeşte frica de apă şi câştigă în plus abilităţi de supravieţuitor.

Cursul se susține săptămânal și are o durată de 1h.

TENIS

Cunoscut ca fiind un sport nobil, un sport al eleganței, dar și unul dintre sporturile care te țin cu sufletul la gură, Tenisul are o popularitate crescută în rândul celor mici.

Beneficiile practicării tenisului:

 • Antrenament pentru întregul corp
 • Coordonarea membrelor
 • Fair-play
 • Dezvoltarea abilităților de leader
 • Încredere în sine
 • Disciplină
 • Dezvoltarea echilibrului fizic și emoțional
 • Dezvoltarea atenției

Cursul are loc o dată pe săptămână (cu posibilitatea de extindere) și are o durată de 1h doar la sediul CONIL din GhenceaGrupele vor fi formate din 4 copii sau individual.

DANS NODERN ȘI CONTEMPORAN

Dansul are la bază principiile de educație urmărind o modelare a celor mici din punct de vedere motric și artistic. Dansul îi invită  pe cei mici să facă cunoștință cu universal artistic și cel al mișcării în general.

Pentru cei mici dansul înseamnă distracție, înseamnă libertate și voie bună.

Dar dansul aduce și multe alte beneficii cum ar fi:

 • Dezvoltarea simțului ritmic
 • Dezvoltarea motricității prin exerciții specifice
 • Mărește posibilitățile de coordonare individuală dar și cu un partener sau cu membrii ansamblului
 • Crează o ținută verticală și corectă
 • interactiune cu diverse culturi prin muzică și mișcare
 • stare general de bine
 • gândire pozitivă și optimism

Cursul are loc o dată pe săptămână și are o durată de 1h doar la sediul CONIL din GhenceaGrupele vor fi formate din 8-10 copii.

Profesorul nostru va adapta cursul la particularitățile de vârstă și calitățile native ale copiilor care vor alcătui grupa de dans.

FOTBAL

Fotbalul este cel mai popular sport printre băieți. Nu există băiat să nu fi bătut măcar odată mingea.

Fotbalul nu înseamnă doar performanțăfotbalul în România face parte din cultura noastră.

Fotbalul reprezintă pentru cei mici, dar și cei mai mari, cea mai des întâlnită formă de mișcare.

Fotbalul unește și crează prietenii.

Fotbalul te învață să lucrezi în echipă și să îi respecți pe cei din jurul tău.

Pe scurt, fotbalul este despre fair-play, colegialitate și sportivitate.

Cursul are loc o dată pe săptămână și are o durată de 1h30 doar la sediul CONIL din GhenceaGrupele vor fi formate din minim 15 copii.

*Cursul va fi susținut de unul dintre antrenorii principali ai FCSB junior.

SPORT ȘI MIȘCARE

De ce să facem sport și mișcare? 

 • Ca să învățăm să fim motivați

Motivația este motorul care:

 • propulsează creșterea
 • este unul dintre factorii cei mai importanți în a ridica capacitatea copilului de a învăța și a progresa

Atunci când copilul este motivat, el își urmărește propriile interese, iar învățarea devine rapidă și accentuată.

 • Trasee aplicative
 • Mișcare
 • Coordonare
 • Distracție 

Toate stau la baza acestui opțional prin care cei mici își primesc porția de mișcare care contribuie la dezvoltarea unui corp și a unei minți sănătoase

Cursul se ține o dată pe săptămână și are o durată de 1h. Grupele vor fi formate din 10 copii.

ZUMBA

Zumba este un program de fitness inspirat din dansurile latino.

 • Dans
 • Muzică
 • Joacă
 • Coregrafii care mai de care mai interesante
 • Ritmuri de hip-hop, reggaeton, cumbia și multe altele

Energia și voia bună vor atinge cote maxime în cadrul orelor de Zumba, invitându-i pe cei mici să cunoască diferite genuri muzicale, stiluri de dans și instrumente din întreaga lume. 

Fabian Sanchez, trainerul nostru de Zumba este specialist în desenarea zâmbetelor pe fețele celor mici, reușind să transforme orice oră de Zumba într-o mică petrecere.

Cursul se ține o dată pe săptămână și are o durată de 1h. Grupele vor fi formate din 10-15 copii.

PIAN/CHITARĂ/TOBE

Se spune că muzica e cea mai puternică formă de magie. Practicarea unui instrument muzical crează bună stare, ne ajută să ne exteriorizăm, ne antrenează creierul și pe lângă asta are multe multe alte beneficii de care poate nici nu ai auzit până acum…

 • Dezvoltă activitatea simultană a creierului
 • Dezvoltă coordonarea și atenția distributivă
 • Dezvoltă motricitatea fină
 • Stimulează atenția și memoria
 • Îmbogățește cultura generală

Fie că alegi orele de PIAN, de CHITARĂ sau de TOBE, copilul tău se va dezvolta într-un mod distractiv, va deveni mai creativ și va face cunoștință cu un nou hobby.

Cursul are loc o dată pe săptămână (cu posibilitatea de extindere) și are o durată de 1h. Acest curs se desfășoară individual.

GRUP DE PERCUȚIE

Grupul de Percuție este una dintre cele mai distractive activități extrașcolare pentru cei mici și Fabian Sanchez știe cu siguranță să încingă atmosfera acestui opțional, făcându-l unul memorabil.

Pe lângă diferitele exerciții de ritmicitate și multă energie și voie bună, Fabian îi va introduce pe micii cursanți în lumea celor mai interesante instrumente de percuție, aduse special pentru ei din America Latină.

Beneficii:

 • Îmbunătățirea coordonării
 • Eliberează stresul
 • Îmbunătățește abilitățile sociale
 • Crește încrederea în sine
 • Îmbunătățește memoria
 • Contactul cu alte culturi, în special cu cultura din America Latină

O grupă se formează la minim 8 copii înscriși.

CORUL CONIL

Anul acesta CONIL lansează unul dintre cele mai dragi proiecte ale sale…CORUL DE COPII CONIL.

Cel mic are aptitudini muzicale, cântă toată ziua prin casă? Îl poți aduce la o testare inițială la noi pentru a deveni un membru viitor al corului de copii CONIL.

Corul de copii CONIL va participa de-a lungul anului la diverse evenimente.

Cursul se desfășoară săptămânal și are o durată de 1h.

*CORUL DE COPII CONIL va fi format din copii tipici și atipici pentru a se alinia misiunii principale a Asociației CONIL și anume integrarea copiilor cu nevoi speciale.

BUNE MANIERE PRIN TEATRU

Cursurile de teatru contribuie la dezvoltarea armonioasă a caracterului copilului dumneavoastră într-un mediu relaxat și distractiv.

Dar în cazul acestui opțional, nu vorbim doar despre un simplu curs de teatru ci unul din care cei mici vor deprinde și bune maniere, căci programa cursului prevede jocuri de improvizațiecomunicare și lucru în echipă din care copiii să învețe regulile de comportament în societate.

Fiecare dintre noi are nevoie să comunice, să fie ascultat și înțeles, iubit și respectat. Am dezvoltat acest curs pentru că ne dorim ca prin teatru copiii să se exprime liber într-un mod coerent și expresiv, într-un cadru informal, dar educativ. Astfel, ei vor căpăta încredere în forțele proprii, își vor dezvolta:

 • imaginația
 • capacitatea de memorare
 • spontaneitatea
 • empatia

Structura Cursului:

 • discuții libere despre teatru, film și joacă în general
 • jocuri teatrale practice de concentrare și atenție, jocuri de memorie și de lucru în echipă
 • ateliere de comunicare prin muzică, dans, mișcare scenică, dar și de creație, folosind materiale și ustensile prietenoase cu copiii
 • improvizație scenică și arta vorbirii
 • exerciții de dicție, respirație și vorbire aplicată pe text
 • exerciții de mișcare, ținută și expresie corporală, jocuri de improvizație și de interpretarea unor personaje

Cursul se desfășoară săptămânal și are o durată de 1h cu grupe de 8-10 copii. Cursul integrează și elemente specifice pedagogiei Waldorf în lucrul cu copiii.

ARTE

Prin contactul cu Arta copilul reușește să se exprime liber și să -și manifeste creativitatea.

Trainer-ul nostru Gabi îi invită pe cei mai mici dar și pe cei mai mari să-și contureze propriul spațiu, în care limitele lor sunt depășite, iar imaginația lor devine noul orizont.

Structura cursului:

 • Modelaj
 • Pictură
 • Grafică
 • Realizarea unor obiecte în Tehnici Mixte
 • Mozaic

Cursul se desfășoară săptămânal și are o durată de 1h.

Grupele vor fi formate din minim 10 copii, împărțite pe categorii de vârstă.

 • Grupa: 6- 8 ani
 • Grupa: 8- 10 ani
 • Grupa: 10- 12 ani
 • Grupa: 12- 14 ani
 • Grupa: >14 ani

ARTS & CRAFTS

De câte ori ți s-a întâmplat să ai o idee și să nu găsești în magazine ceea ce îți dorești astfel încât să o poți pune în practică?

La cursul de Arts & Crafts cei mici dar și cei mai mari vor învăța cum să-și facă singuri propriile jucării, propriile decorațiuni, propriile bijuterii și multe altele, exact așa cum își imaginează.

Activitățile creative fac minuni în ceea ce privește:

 • Încrederea în sine
 • Coordonare
 • Socializare
 • Stare Generală de bine

Cursul se desfășoară săptămânal și are o durată de 1h.

ENGLEZĂ

În ultimii ani engleza nu mai este un simplu opțional ci a devenit OBLIGATORIE în educația copiilor. Indiferent de viitorul pe care și-l va alege fiecare copil, engleza este esențială.

La noi la CONIL, cei mici vor putea face 2 ședințe de engleză/săptămânal.

Cursul cuprinde exerciții de:

 • Ascultare
 • Vorbire
 • Citire
 • Gramatică
 • Scriere

Cursul se desfășoară de 2 ori pe săptămână și fiecare ședință având o durată de 1h.

GERMANĂ

Limba Germană este considerată a fi una din limbile de viitor pentru noile generații, care va crește perspectivele profesionale ale copilului tău și va spori stima de sine și încrederea lor în forțele proprii.

De ce? Pentru că…

 • limba germană contribuie la îmbunătățirea relației de afaceri și îți mărește șansele de angajare
 • Germana este cea de-a doua limbă ca importanță în lumea științei
 • Germana este limba lui Goethe, Kafka, Mozart, Bach și Beethoven
 • Germania acordă un număr mare de burse de studiu pe teritoriul său

Cursul se desfășoară săptămânal, fiecare ședință având o durată de 1h. O grupă se formează la minim 8 copii.

FRANCEZĂ

Limba franceză este vorbită de peste 150 de milioane de vorbitori nativi și 200 milioane de oameni ce o folosesc ca limbă secundară.

Limba franceză este limba marilor artiști, este o limbă muzicală și înglobează o întreagă cultură.

Nu te-ai convins încă că învățarea limbii franceze trebuie să fie o opțiune pentru copilul tău? Îți mai oferim și alte câteva beneficii ale învățării acestei limbi:

 • Dezvoltarea Gândirii
 • Dezvoltarea Vocabularului și a culturii generale
 • Accesul mai facil la burse de studiu

Cursul se desfășoară săptămânal, fiecare ședință având o durată de 1h. O grupă se formează la minim 8 copii.

YOGA pentru copii

Stresul face parte din viețile noastre, însă pentru copii  reprezintă ceva nou și de multe ori nu știu cum să îi facă față.

Opționalul de Yoga pentru copii îi învață pe cei mici să se relaxeze și să gestioneze mai bine emoțiile și situațiile stresante care apar în mod inevitabil.

Dar Yoga ajută și la:

 • Un somn mai calitativ
 • Creșterea empatiei
 • Îmbunătățirea stări generale de bine a celor mici
 • Crește flexibilitatea
 • Îmbunătățește respirația

Cursul se desfășoară săptămânal și are o durată de 1h. O grupă se formează cu minim 10 copii.

Alte servicii...

KINETOTERAPIE

CONSILIERE PSIHOLOGICĂ

CONSILIERE PARENTALĂ

Oționale de Weekend

BALET

Creativitate, Muzică, Grație, Eleganță dar și Forță și Pasiune, Poante și Tutu-uri sunt parte din minunata lume a Baletului.

 La cursul nostru de balet, fetițele vor pătrunde în această lume magică și se vor simți niște mici prințese pe ritmurile grațioase ale muzicii clasice.

 Orele de balet reprezintă cea mai potrivită activitate pentru fetițe având totodată și numeroase beneficii.

 Iată de ce:

 • dezvoltă urechea muzicală
 • coordonează mișcările corpului cu muzica
 • generează un sentiment de siguranță dar și de libertate
 • stimulează dezvoltarea emoțională a celor mici
 • dezvoltă o minte sănătoasă într-un corp sănătos
 • Grație, Eleganță și Sensibilitate

PICTURĂ ȘI PREGĂTIRE PENTRU LICEUL TONITZA

Prin jocul culorilor vom învăța să ne dezvoltăm simțurile pentru frumos prin artă, pentru a păși mai târziu în societate cu o bază estetică bine dezvoltată.

Programa cursului cuprinde:

 • Lecția punctului – folosirea dactilopicturii utilizând ritmul
 • Lecția liniei- folosirea liniei în desen
 • Lecții Modelajul în lut – realizarea de pandantive
 • Lecția – Tehnica șervețelului
 • Lecția – Decupare, colaj, decolaj, lipire
 • Lecția de creion- schițe în urma studiului elementelor din natură
 • Lecția în cărbune- schițe în urma studiului elementelor din natură
 • 6 Lecții din studiului peisajului
  • cum se realizează efectul spațial, perspectival
  • cum se realizează copacii și elementele naturale
  • cum se realizează efectul caloric, spațial prin culoare
  • amestecuri cromatice
  • peisajul în creion
  • peisajul în cărbune
  • peisajul în culoare – acuarelă
 • 2 Lecții- studiu de natură statică în creion și culoare
 • Lecții de tehnici variate: Pictura decorativă/religioasă pe sticlă și Pictură pe pânză în culori acrilice.

Cursul se desfășoară săptămânal (doar Sâmbăta)și are o durată de 2 ore. O grupă se formează la minim 10 copii înscriși.

Opțional (contra-cost) în cadrul ședințelor se poate realiza pregătire pentru admiterea la licee de Artă și specialitate pentru elevii de clasa a VII-a și a VIII-a (orele de pregătire durează 3 ore).

Cursul este inspirat de CONIL și susținut de prof. Ariana Mihaela Condruț.

CURS DE FOTOGRAFIE

Curs fotografie smartphone / Arta fotografica

Copilul tău este pasionat de Fotografie? Vrea să învețe să facă poze ca un profesionist? Înscrie-l la noi la cursul de Fotografie și iată ce va învăța:

 • Sa facă fotografii reușite cu smartphone-ul, de la selfie-uri la portretele prietenilor, familiei, animalelor de companie, vacanțele preferate, peisaje, detalii macro, fotografii noaptea etc
 • Ce face o fotografie reușită
 • Reguli de compoziție
 • Cum să vezi și să cauți lumina potrivită
 • Tipuri de lumină
 • Tips & tricks
 • Editare
 • Istoria fotografiei
 • Tehnici fotografice

*Pe tot parcursul cursului copiii vor beneficia de ghidaj și critică constructivă.

Cursul se desfășoară săptămânal și are o durată de 1h. Grupele se formează la minim 10 copii împărțiți în categorii de vârstă.

Grupa vârstă 6-9 ani

Grupa vârstă 10-15 ani

Grupa peste 15 ani și adulți

DEZVOLTARE PERSONALĂ ȘI TEATRU

Vrei să contribui la creșterea încrederii în sine a micuțului tău, să îl ajuți să devină o persoană mai optimistă, mai creativă și mai pozitivă totul într-un mediu distractiv?

Îl așteptăm atunci la cursul de dezvoltare personal și teatru.

Trainer-ul nostru, Magda Condurache, specialist în art therapy și dezvoltare personală, împreună cu colaboratorii săi, fac minuni în ceea ce privește auto-cunoașterea prin artă. 

Procesul creativ ajută oamenii și copiii:

 • în dezvoltarea abilităților personale și interpersonale (comunicare, relaționare, inteligență emoțională)
 • în creșterea stimei de sine și a auto-conștientizării
 • în gestionarea comportamentului și reducerea anxietății, fricilor și stresului
 • în dezvoltarea capacităților cognitive prin stimularea atenției, imaginației și a gândirii. 

Prin diverse joculețe interactive teatrale, copilul tău va învăța să își exprime emoțiile prin mişcare,  postură și mimică, acest curs transformându-se la finalul său într-o veritabilă investiție în viitorul celui mic.

Cursul se desfășoară săptămânal și are o durată de 1h. Grupele se formează la minim 10 copii împărțiți în categorii de vârstă.

Grupa vârstă 6-9 ani

Grupa vârstă 10-15 ani

Grupa peste 15 ani și adulți

Notă informativă pentru opționalele de weekend
 *Oricare alt curs din lista de opționale poate fi organizat la cerere și în weekend!

  0%
  Facebook Instagram YouTube linkedin
  Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.