Grădinița CONIL

 • Zona Eroilor, str. Dr. Victor Poloni 14, Sector 5, București
 • Zona Crângași, str. Pietrele Doamnei nr 21B, Sector 6, București

Grădinița CONIL funcționează in cadrul Scolii Primare CONIL încă din anul 2012. In anul 2017 a fost acreditata fiind considerata una din grădinițele etalon din sectorul 5 și sectorul 6 care acomodează și copii cu cerințe educaționale speciale.

Viziunea noastra pleaca de la idea ca: “FIECARE COPIL ESTE O LUME” care trebuie descoperita, stimulata si promovata. Fiecare copil este unic si este tratat ca o individualitate. Ne-am propus sa cream o lume in care toti copiii sunt tratati cu iubire, rabdare, toleranta si sunt invatati ce inseamna empatia si respectul.

În Școala CONIL, într-o deplină armonie, învață atât copii tipici cât și copii cu nevoie special Avem o experienta vasta in lucrul cu copiii cu autism, Sindrom Down, Epilepsie, ADHD, tulburari de comportament, tulburari emotionale.

Pornind de la idea ca “NOI PUTEM SCHIMBA LUMEA”, ne dorim sa devenim modele pentru copiii nostri si impreuna sa facem ca TOLERANTA si ACCEPTAREA sa stapaneasca lumea.

Ne ocupam de copiii dumneavoastra cu bucurie, entuziasm, reusind sa le sadim in suflet dorinta de a intra in lumea cunoasterii de sine si a lumii inconjuratoare cu pasiune, optimism si fericire!

De ce sa alegi

Grădinița CONIL

Instituție de invațământ acreditată de Ministerul Educație Naționale
Acreditata MEN - Scoala Primara CONIL a fost autorizată în anul 2012 și acreditată în anul 2018. Face parte din Rețeaua Națională a Unităților de Învătământ
Urmăm CURRICULUMUL NAȚIONAL
Urmăm CURRICULUMUL NAȚIONAL insa, adaptat functie de nevoile individuale ale fiecărui copil
Personal înalt calificat
Exitenta unor echipe multidisciplinare
Exitenta unor echipe multidisciplinare care lucreaza in interesul copilului si in care sunt incluse cadrele didactice, psihologi, kinetoterapeuti, logopezi dar si familia copilului care face parte integranta din echipa noastra.
Capaciatea de a elabora un curriculum adaptat
Capaciatea de a elabora un curriculum adaptat nevoilor fiecarui copil in parte (in baza unei evaluari initiale), curriculum ce poate fi revizuit din 3 in 3 luni astfel incat sa ne asiguram ca toate obiectivele noastre sunt atinse.
Masa
Masa este asigurata in regim propriu. Meniurile sunt echilibrate si concepute de specialisti in nutritie.
La cerere, se poate asigura transportul
La cerere, se poate asigura transportul copiilor de acasa la institutie si retur pentru urmatoarele zone: Cotroceni, 13 Septembrie, Ghencea, Militari, Drumul Taberei, Unirea, Dristor, Muncii, Theodor Palady, Ferentari, Crangasi.
Numerosi terapeuti
Numerosi terapeuti implicati in recuperare: logopezi, psihologi, consilieri școlari, kinetoterapeuti si psihopedagogi.
Calitatea de membru al Asociatiei CONIL
Calitatea de membru al Asociatiei CONIL. Toti copiii cu CES ai școlii devin automat si membrii ai Asociatiei astfel incat acestia beneficiază de programele Asociatiei, cu titlu gratuit.
Implicarea copiilor si parintilor
Implicarea copiilor si parintilor in numeroase evenimente marca CONIL (CONIL Fest, evenimente caritabile, serbari cu diferite ocazii, excursii, tabere).
Programe de terapie integrată
Programe de terapie integrată – art terapie, meloterapie, dans, yoga, terapie prin teatru și improvizație
Cabinete de terapie
Cabinete de terapie: terapie ocupationala sau ABA, logopedie, Kinetoterapie, terapie prin arte combinate. Toate aceste ore de recuperare sunt facute cu terapeuti cu multa experienta in lucrul cu copiii.
Asigurarea unei baze materiale moderne
Asigurarea unei baze materiale moderne care foloseste tehnologia in procesul educational (table interactive, videoproiector, numeroase softuri educationale).
Personal auxiliar
Personal auxiliar numeros care a urmat cursuri de igiena asfel incat sa sprijine copilul pe tot parcursul zilei (imbracat/dezbracat, servirea mesei, mersul la toaleta etc).
Existenta unui asistent medical prezent 8 ore/zi
Posibilitatea de adaptare progresiva
Posibilitatea de adaptare progresiva (copilul va participa la activitati in aer liber cu ceilalti colegi chiar inainte cu cateva zile de a veni in colectivitate)
Respectarea viziunii noastre : FIECARE COPIL ESTE O LUME
Bine de știut

PROGRAM

PROGRAM SCURT

 • Mic dejun
 • Activitati educationale conform curriculumului national
 • Gustare de fructe sau legume
 • Muzică și mișcare, educație civică, arte și abilități practice
 • Masa de pranz
 • Daca vremea ne permite, copiii sunt scosi zilnic afara pentru activitati liber alese

PROGRAM LUNG

 • Mic dejun
 • Activitati educationale conform curriculumului national
 • Gustare de fructe sau legume
 • Muzică și mișcare, educație civică, arte și abilități practice
 • Masa de pranz
 • Daca vremea ne permite, copiii sunt scosi zilnic afara pentru activitati liber alese
 • Odihna de pranz
 • Gustare ora 16:00
 • Programe de terapie de grup: arte, dezvoltare personal, teatru, meloterapie, dansterapie
Facebook Instagram YouTube linkedin
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.