ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Sunt cadrele didactice calificate?
Da! Toate cadrele didactice sunt titulari ai scolii si gradiniței. Au o vasta experienta in lucrul cu copiii. Cei mai multi au dubla specializare : profesori pentru invatamant primar si prescolar si psiholog. De asemenea au participat la numeroase cursuri de formare care au ca obiectiv edicatia incluziva si incluziunea scolara si sociala a copiilor cu cerinte educationale speciale. Cadrele noastre didactice au participat în numeroase proiecte interne si internaționale ce au avut ca beneficiari copii cu cerimte educationale speciale si copii supradotați.
Aveți bucătărie proprie?
Da ! Mancarea se gateste in bucataria proprie dupa meniuri atent stabilite de catre un nitritionist si avizate de catre medic. Încercam sa aducem aportul necesar de vitamine, minerale , proteine necesare pentru o dezvoltare armonioasa.Suntem adeptii unei alimentatii sanatoase bazata pe consum echilibrat și un consum zilnic de fructe și legume proaspete.
Ce tip de programa abordati?
Scoala si gradinita CONIL sunt institutii care urmeaza curriculum national. Cu toate acestea consideram ca "fiecare copil este o lume" ceea ce inseamna ca suntem diferiti. Din acest motiv fiecare copil care face parte din familia CONIL neficiaza de un curriculum adaptat nevoilor individuale. Astfel, in urma unei evaluări initiale, in acord cu familia, alcatuim curticumul si planul de interventie optim pentru fiecare copil.
Se folosesc pedepse?
In nici un caz ! Suntem adeptii unei educatii pozitive care se bazeaza pe stimularea copiilor, distragerea atentiei de la factori perturbatori, transformarea unor comportamente neobisnuite in comportamente acceptabile si adecvate . Sunt explicate consecintele ce rezulta din fiecare actiune.
Este o problema daca copilul are inca pampers?
Nu! Impreuna cu parintele decidem care este perioada optima de a renunta la pampers (in general vara) si impreuna vom lucra la acest aspect.

CONTACT

Email: office@conil.ro

Adresa: Zona Eroilor
str. Dr. Victor Poloni 14, Sector 5, București

Adresa: Zona Crângași
str. Pietrele Doamnei nr 21B, Sector 6, București

Adresa: Zona Ghencea
str. Bascov 14 - 18, Sector 5, București

Adela Hanafi

Adela Hanafi

Președinte Conil
Mariana Ion

Mariana Ion

Director Școala CONIL

Raluca Mirzan

Director Grădinița Conil Crângași
Diana Recea

Diana Recea

Director Grădinița Conil Cotroceni
Simona Mocanu

Simona Mocanu

Contabil Șef