Noutăți

Festivalul Toamnei la Grădinița CONIL Cotroceni

Festivalul Toamnei la Grădinița CONIL Cotroceni

Festivalul Toamnei la Grădinița CONIL Cotroceni

Cu bucurie în suflet și zâmbetul pe buze, avem ocazia să vă prezentăm cum ne-am petrecut ziua de ieri,  în cadrul minunatului „Festival al Toamnei”, organizat cu pasiune și dedicare de către Grădinița CONIL Cotroceni. A fost o zi de neuitat, în care am simțit cu adevărat că toamna este un anotimp plin de farmec și ne-am amintit de importanța sărbătoririi fiecărui sezon și de bucuria pe care o aduce simpla conectare cu mediul înconjurător.

Atmosfera plină de energie pozitivă a fost îmbogățită de decorurile de sezon care aduceau o notă de magie în jurul nostru. Educatoarele Grădiniței s-au asigurat că nimic nu lipsește: curtea a fost plină de paleți d epaie, dovleci, frumze colorate, obiecte tradiționale, presă de struguri, fructe de sezon, țest, castane, tuci, coceni uscați și multe altele. Dar asta nu este tot. Echipa Grădiniței Cotroceni este foarte talentată și în bucătărie! Au realizat un super-bufet traditional, cu preparate de casă, dintre care: salată de vinete, turte fierbinți, fasole bătută, carne la garniță, slăninuță, brânză proaspătă, plăcinte de mere și multe alte delicii.

Activități de toamnă

Copiii s-au distrat de minune: au pus murături, au făcut compot de struguri, must și au dansat întreaga zi! Pregătirile pentru această zi specială au început de mult timp, iar efortul depus de educatori și personalul grădiniței este impresionant. Aceștia au reușit să transforme curtea Grădiniței într-un tablou tomnatic de basm, sigur pentru toți copiii noștri energici și curioși.

Nu a fost doar un festival dedicat toamnei, ci și o ocazie minunată pentru a aduce comunitatea Grădiniței CONIL Cotroceni mai aproape. Ne-am simțit ca parte a unei mari familii, reunindu-ne pentru a celebra bucuria și frumusețea acestui anotimp.

Lumea CONIL încearcă să aducă în viața micuților cât mai multe experiențe de neuitat, în cadrul cărora aceștia să descopere lumea înconjurătoare în moduri inedite, distractive și  interesante. Felicitări Grădiniței CONIL Cotroceni pentru o zi minunată, plină de zâmbete, bucurie și inspirație, care ne-a amintit că toamna este cu adevărat un dar minunat pe care îl putem împărtăși cu cei dragi.

Rămâi la curent cu paginile noastre de Facebook și Instragam pentru a descoperi alte nenumărate evenimente incredibile realizate de echipa specialiștilor CONIL în cadrul tuturor programelor noastre: Grădiniță, Școală, After-School.

#CONIL #GradinitaCONIL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 + 12 =