Noutăți

Avram Iancu înoată pentru CONIL

Avram Iancu înoată pentru Conil

Avram Iancu înoată pentru copiii speciali ai Asociației CONIL.

Avram Iancu înoată pentru copiii speciali ai Asociației CONIL, timp de 12 ore, în Râul Dâmbovița, chiar de Ziua Mondială a Dunării.

În 29 iunie 2022, de Ziua Internațională a Dunării, Avram Iancu înoată 12 ore în beneficiul copiilor speciali ai Asociației CONIL.

Râul Dâmbovița devine miercuri, 29 iunie 2022, începând cu ora 9:00, Un loc al binelui. Mai exact, locul în care Avram Iancu pornește un val de bine dedicat copiii cu nevoi speciale din Asociația CONIL. Timp de 12 ore, marele sportiv va înota fără oprire, susținând proiectul CONIL. Proiectul se numește „Transformăm orice dizabilitate în abilitate” și este participant la Swimathon București 2022. Avram Iancu și-a propus ca în valul său de bine dedicat copiilor speciali să adune cât mai mulți oameni frumoși și generoși. Alături de ei, sportivul speră să își atingă obiectivul financiar setat în campanie, 5.000 lei.

Anul trecut Avram Iancu a înotat în râul Dâmbovița 24 de ore pentru a sprijini copiii speciali. În această miercuri, 29 iunie, istoria se repetă! Avram Iancu va face cel mai mare val de bine, înotând 12 ore în râul Dâmbovița, dedicând acest gest copiiilor speciali ai Lumii CONIL. Între orele 9:00-21:00, Avram Iancu se va afla într-o competiție cu el însuși, în fața dorinței arzătoare de a ajuta Asociația CONIL. Scopul său este de a strânge fondurile necesare pentru ca un număr impresionant de 100 de copii cu nevoi speciale să poată beneficia de programe gratuite de recuperare prin artă, sport, muzică și digitalizare.

Susținerea din partea Bibliotecii Naționale:


Biliotecarul Avram Iancu nu-și putea alege un loc mai bun pentru a-și începe aventura caritabilă. Întrucât startul se va da chiar în fața Bibliotecii Naționale! Un gest extraordinar venit din partea unui om extraordinar! Fiți alături de acest campion cu inimă de aur și alăturați-vă valului său de bine! Vă așteptăm în număr cât mai mare în fața Bibliotecii Naționale. Miercuri, 29 iunie, de la ora 9:00 – valul de bine al lui Avram Iancu. Sprijinul din partea noastră îi va da acestuia forța necesară pentru a duce la bun sfârșit această misiune incredibilă!


El este singurul om din lume care a traversat Dunărea înot, de la izvoare la vărsare, fără costum de neopren. Va înota chiar de Ziua Internațioanlă a Dunării, 29 iunie, în râul Dâmbovița, pentru copiii cu nevoi speciale ai Lumii Conil! Avram Iancu va elibera un mesaj în apele Dâmboviței, un mesaj de la copii pentru copii, care să ajungă până în apele Dunării! Nu rata ocazia de a fi martor la un alt eveniment istoric, alături de Avram Iancu și Asociația Conil!
La momentul lansării, Avram Iancu va fi susținut de Directorul Bibliotecii Naționale. Istoricul Adrian Cioroianu va fi prezent la eveniment alături de mulți alți colegi bibliotecari. De asemenea, vor participa și câțiva dintre copiii beneficiari ai acestui proiect, membri ai Asociației CONIL! Și, bineînțeles, alături de cât mai mulți dintre voi!

Susține oamenii cu inimă de aur!


Susținerea morală din partea ta înseamnă enorm, însă te poți implica și mai mult! Poți fi parte din valul de bine al lui Avram Iancu dedicat unor micuți speciali, printr-o donație directă către echipa lui Avram Iancu, accesând linkul https://swimathonbucuresti.ro/echipa/avram-iancu . Donează oricât, orice sumă contează!! Oceanul binelui este format picătură cu picătură! Nu rămâne indiferent în fața acestei ocazii de a da o mână de ajutror, de a te implica! Indiferența nu va schimba niciodată lumea!


Dacă vrei să afli mai multe detalii despre acest eveniment sau ai vrea să știi mai multe metode prin care poți ajuta micuții atipici ai Lumii CONIL, ne poți contacta la numărul de telefon 0784412222, sau pe mail, la adresa office@conil.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × 4 =