Uncategorized

Ce s-a întâmplat la CONIL în anul 2022?

Ce s-a întâmplat la CONIL în anul 2022?

Ce s-a întâmplat la CONIL în anul 2022?

Ce s-a întâmplat la CONIL în anul 2022? O mulțime de lucruri grozave!!!!

După doi ani de pandemie am sperat că anul 2022 va sosi cu multă, multă bucurie. Un an în care visam că toate forțele se vor uni în recuperarea pierderilor pe care le-am suferit cu toții în timpul pandemiei. Un an în care copiii cu nevoi speciale de care ne ocupăm să poată reintra în rutina atât de necesară progresului lor.

Așa a și debutat anul 2022, într-o casă nouă în care urma să relocăm școala și care aștepta toate autorizările. Toate mergeau pe roate… Copiii reveneau bucuroși la grădiniță, la școală și la centrul de zi până în 24 februarie. O zi plină de durere ce a pus din nou frână entuziasmului celor cu care speram săă facem echipă. Întreaga suflare, inclusiv noi, echipa CONIL, ne-am focusat în a oferi tot sprijinul celor ce treceau prin drama războiului.

N-am deznădăjduit nici o clipă și am crezut în toate visurile noastre de împlinit în 2022. Cu ajutorul celor ce au crezut în noi, am reușit! N-a fost deloc ușor. Multă muncă, determinare, perseverență, ambiție. În a face ca lucrurile să se întămple chiar și în vremuri tulburi. A fost un an al provocărilor, un an al schimbărilor, un an în care am simțit cu adevărat ce înseamnă PUTEREA lui ÎMPREUNĂ!

Mulțumim, 2022. Suntem pregătiți pentru tine, 2023!

Mulțumim fiecărui membru al echipei CONIL, copiilor și părinților ce formează Lumea CONIL și tuturor celor ce au ales să rămână alături de noi sau să fie new entry  în această lume a zâmbetului, prieteniei, iubirii,  acceptării și toleranței.

La final de an putem spune că anul 2022 a fost unul cu adevărat GROZAV. Iar grozăviile pe care am reușit să le facem în 2022 le puteți vedea în raportul nostru de activitate.  Descarcă aici Raportul de Activitate 2022-CONIL.

CONIL inseamna sute de mii de ganduri bune, zambete, câteodata și lacrimi, inseamna empatie, intelegere si sanse egale. In termeni strict juridici suntem o organizatie nonguvernamentala infiintata in 2010, al carei scop este sa asigure educatie, integrare si incluziune sociala pentru copii si tineri cu diferite dizabilitati. Insa viata ne-a aratat ca nu se rezuma totul la o simplă incadrare juridica, asa ca nouă ne place sa ne definim ca “furnizori oficiali de zambete” pentru copiii cu dizabilitati si familiile lor.

Mulțumim tuturor!

Adela Hanafi și echipa CONIL

#CONIL #AdelaHanafi #Copiispeciali

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × 1 =