Noutăți

ZI ÎN DAR

ZI ÎN DAR

ZI ÎN DAR

ZI ÎN DAR – LA CONIL, dar din dar se face RAI! 

Oana Năstase Bleckenwegner a reușit să strângă suma de 6200 de lei prin intermediul proiectului Asociației CONIL, „ZI ÎN DAR”, dedicate copiilor cu nevoi speciale.

„Vă mulțumesc foarte mult pentru că am contribuit împreună la educația unor copii speciali. Prin donațiile noastre am reușit să le oferim un zâmbet de speranță părinților și copiilor cu nevoi speciale. Sunt recunoscătoare pentru fiecare mesaj, fiecare încurajare, fiecare leu donat. ”

Reușita campaniei:

Alături de donatorii săi inimoși și generoși, Oana a reușit să strângă suma de 6200 de lei, adică 1260 de euro. Aceasta cadou extraordinar de ziua Oanei reprezintă echivalentul a:

-12 ore de terapie pentru Mihnea, un băiețel vesel de doar 7 ani, din clasa pregătitoare, provenit dintr-o familie monoparentală, diagnosticat cu TSA, (pentru un total de 900 de lei);

– 14 mese calde pentru Robert, băiețel de 9 ani diagnosticat cu întarziere globală în dezvoltare, provenit la rândul lui tot dintr-o familie monoparentală  (pentru un total de 300 de lei)

– 1 bursă de terapie pentru o luna întreaga pentru Robert, în vârstă de 10 ani (puteti vedea un testimonial aici: https://lnkd.in/dWRsJS8n)

– rechizite pentru 10 copii pentru întregul an școlar (pentru un total de 500 de lei)

– 1 tabară pentru Alexia, o fetiță dulce de 10 ani cu sindrom Down, prietenoasă și veselă.

Dragă Oana, Școala CONIL îți mulțumește pentru darul pe care ni l-ai făcut cu ocazia zilei tale de naștere! Ești incredibilă! Datorită ție și a donatorilor minunați care s-au implicat eroic în acest proiect, ați adus zâmbetul pe buze familiilor acestor copii speciali și le-ați asigurat acestora ocazia de a se dezvolta armonios, în conformitate cu cerințele lor speciale.

În loc să se bucure de cadouri materiale, Oana s-a bucurat de împlinire sufletească și, dar din dar, a reușit să facă un mic colț de Rai pentru copiii cu nevoi speciale ai Școlii CONIL. După părerea noastră, acesta este cel mai frumos cadou pe care îl poți primi, așa că, anul acesta, de ziua ta, hrănește-ți sufletul cu o faptă bună și urmează exemplul Oanei.

Urmează exemplul Oanei!

 Donează ziua ta de naștere copiilor speciali ai Asociației CONIL. Tot ce trebuie să faci este să ne semnalezi intenția ta de a participa în proiectul „Zi în dar” și noi ne vom ocupa de restul! Cu măcar o lună înainte de ziua ta de naștere, îți poți crea propria pagină de fundraising chiar aici  https://conil.ro/ziua-de-nastere/ , obținând un link de care să se folosească toți doritorii care vor să îți susțină acțiunea! Cu suma acumulată din donații, în locul cadourilor vei primi satisfacția de a le oferi copiilor speciali posibilitatea de a lua parte la programe gratuite de recuperare prin arte combinate, meloterapie, sport și digitalizare.

Nu-ți face griji, echipa CONIL te va ajuta la fiecare pas! Vei beneficia de materiale grafice și de o întreagă campanie de marketing pusă la dispoziție special pentru tine, pentru a face din experiența aceasta o călătorie plăcută și veselă spre o faptă bună! Lasă toate formalitățile în grija noastră, tu doar dăruiește-ți ziua de naștere în beneficiul copiilor cu dizabilități și oferă-ți cel mai frumos cadou posibil: bucuria de face o faptă bună!

Contactează-ne pe WhatsApp sau pe mail, la adresa hello@impactgiving.it , iar noi te vom călăuzi pe durata întregii campanii.  

Profită de acest nou an pentru a-I urma exemplul Oanei și dă-ți voie să fii mai bun! Implicarea ta va face diferența! Sărbătorește-ți ziua de naștere cu CONIL și ajută copiii speciali să primească terapie și educație adaptată pentru ei. Acesta va fi un cadou unic, care-ți va umple inima de bucurie și împlinire!

#Conil #ZiÎnDar #Educatie #Scoala #CopiiTipiciSiAtipici #Incluziune #Prietenie #Susținere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × 1 =