Noutăți

POVESTEA CONTINUĂ – ConilFest, Ediția a XX-a, Festivalul Integrării! Hai la Circ!

După doi ani în care pandemia ne-a distanțat, ne-a limitat, ne-a îngrădit imaginația și spiritual artistic, a venit momentul revederii! Știm că toți copiii au așteptat cu nerăbdare Ediția a XX-a CONIL Fest, Festivalul Integrării! Iată că așteptarea a luat sfârșit! Toți copiii talentați, atât tipici cât și cu nevoi speciale, se vor reuni în Arena Circului Metropolitan București, pentru a prezenta cele mai creative programe artisice și numere interesante pline de suspans.
Asociația CONIL dă start înscrierilor la cel mai mare eveniment dedicat copiilor din România, CONIL Fest, Festivalul Integrării, Ediția a XX-a, POVESTEA CONTINUĂ. Așteptăm în număr cât mai mare toți copiii, tipici și atipici, care doresc să-și arate talentul printr-un program artistic desfășurat chiar în Arena Circului Metropolitan București. Copiii vor avea o ocazie unică de a fi artiști în marea arena în una dintre cele mai frumoase lecții de prieteniei, acceptare și toleranță!
Pe lângă programele artistice desfășurate de către copii pe durata celor două zile de Festival, Foaierul Circului Metropolitan va fi animat de numeroase workshopuri creative și interactive, standuri cu produse dedicate copiilor și părinților, activități inedite de socializare și creație și multe alte surprize!
Vrei să participi la eveniment cu stand sau să fii unul dintre sponsorii sau partenerii media ai evenimentului? Sună la 0784412222 și vei afla toate detaliile.
Pentru înscrierea participanților, vă invităm să accesați pagina evenimentului, să ne sunați la 0721914034 sau să ne scrieți la office@conil.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fifteen + 17 =