Noutăți

Târg Caritabil de Jucării

Târg de Juării - copii cu dizabilități

Târgul de Jucării dedicat copiilor cu nevoi speciale.

Târg Caritabil de Jucării – 2 Iulie 2022, Parcul Crângași, orele 10:00-12:00

Asociația CONIL este personajul principal al celor mai frumoase povești despre copilării pline de zâmbete. Scriem o altă poveste fericită împreună cu copiii înotători de performanță ai Clubului Sportiv al Armatei Steaua București. Iată cum începe povestea:


Cu toții avem jucării preferate, care, indiferent de vârsta pe care o avem, ne vor aminti întotdeauna de frumoasa copilărie. Dar ce înseamnă o jucărie și cât valorează ea? Oare valorează cât prețul ei de la raft? Valorează cât toate amintirile frumoase ce te leagă de? Valorează câți ani de zile a locuit la capul patului tău? Dacă o jucărie ar putea valora mai mult? Dacă o simplă jucărie poate deveni șansa copiilor cu nevoi speciale la un viitor mai bun?


Echipa Ambițioșii Steaua Înot, sportivi de performanță ai Clubului Steaua București sunt inimoși și implicați. Ei își doresc enorm să facă o faptă bună… O faptă demnă de admirație și respect. Vor să ajute copiii mai puțin norocoși, copiii cu nevoi speciale care, din păcate, au o copilărie mai dificilă. Însă au avut o idee incredibilă. Prin aceasta nu doar că-i vor ajuta pe micuții speciali, însă vor bucura și zeci de alți copii! Un Târg Caritabil de Jucării, organizat de copii, pentru copii!

Ursulețul de pluș care ne-a vegheat somnul timp de câțiva ani, acum va ajunge la alt copil. Va cunoaște o nouă familie prietenoasă și veselă și își va face un nou prieten. De ce? Pentru că numai așa copiii Clubului Steaua vor putea strânge fonduri suficiente pentru scopul lor. Scopul ca ca 100 de copii cu nevoi speciale din cadrul Asociației CONIL să poată beneficia de ore GRATUITE de recuperare prin sport, artă, muzică și digitalizare!


O simplă jucărie, poate însemna un viitor fericit, independent, plin de posibilități.

Viitorul este scris în prezent. Orice am face astăzi ne influențează întregul viitor. Așa că, trebuie să profităm de orice ocazie de a rescrie povestea unui copil special care nu își poate scrie singur un viitor mai bun.


Fiecare dintre cei 10 copii inimoși ai Clubului Steaua își vor strânge din camere cele mai frumoase jucării. Le vor aduce în parcul Crângași pe data de 2 iulie, și vă vor aștepta cu inimile pline de speranță, între orele 10:00-12:00. Jucăriile abia așteaptă să cunoască noi micuți cărora să le ofere cele mai frumoase amintiri ale copilăriei. Iată cum jucăriile pot însemna mai mult decât… simple jucării. Nu pleca în mall să cumperi o simplă jucărie! Profită de această șansă pentru a achiziționa șansa la un viitor mai bun pentru 100 de copii cu nevoi speciale, sub forma unei jucării!


Pe 2 iulie, în Parcul Crângași, copiii ajută copii! Încurajăm toți părinții să ia parte la acest eveniment. Micuții lor vor pleca aceasă cu o jucărie nouă, iar părinții, cu bucuria de a face o faptă bună pentru alți copii, mai puțin norocoși decât puiul lor!
Asociația CONIL dorește să transmită sincere felicitări tuturor copiilor înotători de performanță ai Clubului Sportiv Steaua. Această inițiativă creativă este demnă de aplauze! Copiii care ajută copii sunt cel mai bun exemplu de urmat! Felicitări tuturor!

Implică-te!


Nu spulbera speranța acestora de a strange fondurile necesare! 100 de copii speciali CONIL vor putea beneficia de ore GRATUITE de recuperare prin artă, sport, muzică și digitalizare. Vino cu micuțul tău în Parcul Crângași pe data de 2 iulie pentru a da valoare unei jucării!
Nu poți ajunge dar vrei să susții inițiativa acestor minunați copii? Poți face o donație cât de mică, simplu, direct cu cardul accesând linkul https://swimathonbucuresti.ro/echipa/ambitiosii-steaua-inot

Pentru detalii vă rugăm să ne contactați la office@conil.ro sau la numărul de telefon 0784412222.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 3 =